Rozafa Spahiu

Rozafa Spahiu

Inxhinieri e Ambientit, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Disa njerëz ëndërrojnë për suksesin ndërsa të tjerët ngrihen çdo mëngjes për ta bërë atë realitet."

Fatlind  Musa

Fatlind Musa

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Dije se fitorja arrihet me durim, kurse suksesi me mundim dhe pas vështirsive vjen lehtesimi."

Sajmir Balaj

Sajmir Balaj

Hidroteknikë, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Optimizmi eshte besimi qe te dergon ne arritje!"

Marigona Ahmeti

Marigona Ahmeti

Gjeodezi, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Nuk mund të jesh gjithmonë i motivuar, por duhet mësuar të jesh i disciplinuar."

Agona Ramaj

Agona Ramaj

Konstruksione, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"E ardhmja ju takon atyre që nuk dorëzohen lehtë. Jepni më të mirën nga vetja, merrni më të mirën, që të bëheni më të mirët!"

Arbër  Hoti

Arbër Hoti

Hidroteknikë, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

 "Arsimi është mendja e një populli kurse morali është zemra e tij."

Elonë  Zeqiri

Elonë Zeqiri

Gjeodezi, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Përcaktimi i qëllimit është fillimi i arritjes."