Fjolla Trepça

Fjolla Trepça

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Success is not final; failure is not fatal: It is the courage to continue that counts."

Leonit Totaj

Leonit Totaj

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“There is no elevator to success. You have to take the stairs.”

Vesa Ademaj

Vesa Ademaj

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Rruga drejt suksesit është gjithmonë në ndërtim e sipër."

Bylbyl Gashi

Bylbyl Gashi

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“It is difficult to understand the universe if you only study one planet. I was an ordinary person who studied hard.“

Lediona Kadiri

Lediona Kadiri

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Nëse do të mbjellësh për një vit, mbill misër dhe grurë. Nëse do të mbjellësh përgjithmonë, mbill arsim dhe kulturë."

Armend Totaj

Armend Totaj

Konstruksione, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“Mënyra se si e trajtoni dështimin është ajo që përcakton se si arrini sukses.”

Fatlind Musa

Fatlind Musa

Konstruksione, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

''Mos ecni në rrugën  e shumicës, udhëtoni drejt rrugës që ju mendoni se është më e mirë, edhe nëse kjo do të thotë të ecni vetëm.''

Egzon Kokollari

Egzon Kokollari

Hidroteknikë, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Don't just dream about success, work for it. Your dedication today will be the success story you tell tomorrow"

Elita Ferati

Elita Ferati

Hidroteknikë, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

Vraponi fort pas andrrave, derisa t’i arrini e t’i jetoni ato! E pastaj triumfi do të jetë dollia më e zëshme, me shijen më të ëmbël.

… dhe mos harroni “Per aspera ad astra”.

Flutra Avdiu

Flutra Avdiu

Hidroteknikë, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“Mos i pyet të tjerët se si u bëre i suksesshëm, pyeti se ku gabuan në rrugën drejt suksesit”

Ilir Prekupi

Ilir Prekupi

Hidroteknikë, MSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Suksesi  vjen tek ata që janë shumë të zënë duke e kërkuar atë!"

Aroma Sylhasi

Aroma Sylhasi

Gjeodezi, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“Mënyra më e mirë për të parashikuar të ardhmen tuaj është ta krijoni atë”

Jona Kallaba

Jona Kallaba

Gjeodezi, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“Studimet janë çelësi për të realizuar ëndrrat dhe qëllimet tona duke na sjellur gjithmonë një hap më afër një të ardhmeje të ndritur.“

Jonida Rafuna

Jonida Rafuna

Gjeodezi, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Learning is as high as the mountains and as wide as the seas"

Faze Ukaj

Faze Ukaj

Inxhinieri e Ambientit, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

“Me shumë përkushtim, punë dhe dëshirë për të studiuar, në bashkëpunim me kolegë dhe profesorë, do të arrijmë gjithmonë sukses“

Alketa Bislimi

Alketa Bislimi

Inxhinieri e Ambientit, BSc

Nr.kontaktues:

//

Email: //

"Puno shumë në heshtje, lëre suksesin të flasë për ty!"