Takim pune ISCCE 2024: FIN-UP dhe FIN-UPT

19 Dhjetor 2023
SHARE

Nxitja e inovacionit nëpërmjet bashkëpunimit! Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin e Prishtinës ka mirëpritur përsëri kolegë, studentë e bashkëpunëtorë të kahmotshëm nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, Universiteti Politeknik i Tiranës për përpjekjen tonë të dytë të përbashkët: organizimin e edicionit të dytë të konferencës ndërkombëtare studentore të inxhinierisë së ndërtimit ISCCE 2024. Takimet e sotme ishin të rëndësishme në stabilizimin e detajeve, themelimit të grupeve të punës dhe përpunimit të aspekteve organizative. Kjo partneritet premton një përvojë të pasur për studentët tanë, duke nxitur shkëmbimin e njohurive dhe mësimin në bashkëpunim. Takimet punuese do të vazhdojnë edhe gjatë ditës së nesërme. Synojmë të ndërtojmë një bashkëpunim dhe konferencë të rëndësishme që shfaq ajkën e inxhinierisë së ndërtimit!