Me 17 Nëntor 2023, FIN mbajti mbledhje komemorative për ndarjen nga jeta të profesor Fetah Jagxhiut.

17 Nëntor 2023
SHARE

Me 17 Nëntor 2023, FIN mbajti mbledhje komemorative për ndarjen nga jeta të profesor Fetah Jagxhiut.

Profesor Jagxhiu ishte mësimdhënës i shquar me vlera të jashtëzakonshme akademike duke kontribuar në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit nga themelimi i sajë dhe deri në ndarje nga jeta.

Të gjithë pjesëmarrësit në mbledhje komemorative i falenderojmë nga zemra, duke ju shprehur ngushëllimet më të sinqerta familjes dhe më të dashurve të Profesor Fetah Jagxhiu.