Sot, 20 korrik 2023, në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit u organizua provimi pranues

20 Korrik 2023
SHARE

Sot, 20 korrik 2023, në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit u organizua provimi pranues për studentet e ardhshëm të gjeneratës së vitit akademik 2023/2024. Menaxhmenti, stafi akademik dhe administrativ i FIN-it organizuan hapësirat, pritjen e kandidatëve për student të rinj si dhe vlerësuan arritjen e kandidatëve sipas kritereve të konkursit të shpallur nga UP-ja.