Njoftim

27 Qershor 2023
SHARE

Duke vlerësuar kontributin e dhënë në mbështetjen, pjesëmarrjen dhe organizimin e konferencës ndërkombëtare ICCE2023, të zhvilluar në Tiranë nga 18 deri 20 maj 2023, të Organizuar nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit të Universitetit të Prishtinës dhe Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit të Universitetit Politeknik të Tiranës dhe në emër të komitetit Organizativ të Konferencës, përkatësisht kryetarit Prof.Dr. Neritan Shkodrani dhe nënkryetarit Prof.ass.Dr.Florim Grajcevci, sot në ambientet e Fakultetit u ndanë Certifikata mirënjohje për Studentët pjesëmarrës si dhe për Sponsorët përkatësisht subjektet – ndërmarrjet të cilat janë pjesë e Bordit Industrial të FIN-UP.