Trajnim “Inteligjenca Artificiale (IA) për Sukses Akademik: Fuqizimi i studentëve në STEM me strategji etike”

04 Mars 2024
SHARE

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit në Prishtinë ka kënaqësinë të shpallë një mundësi të jashtëzakonshme trajnimi, të sponsorizuar nga OJQ Civil Society House. Në peizazhin e sotëm akademik me zhvillim të shpejtë, integrimi i Inteligjencës Artificiale (AI) është bërë thelbësor për suksesin. "AI për Sukses Akademik" është një program trajnimi gjithëpërfshirës i krijuar për të pajisur studentët e STEM me strategji etike për shfrytëzimin efektiv të AI.

Pikat kryesore të programit:

Dita 1: Eksploroni përdorimin etik të AI dhe luftoni plagjiaturën

Dita 2: Aplikimet për Grante me AI

Dita 3: Ngritni aftësitë tuaja akademike të shkrimit dhe publikimit

Dita 4: Sillni laptopin, idetë dhe pyetjet tuaja!

Ky trajnim intensiv katër-ditor do të fokusohet në implikimet etike të AI, do të ofrojë udhëzime praktike për shkrimin e granteve, do të përmirësojë aftësitë e shkrimit akademik dhe do të ofrojë përvojë praktike për të thelluar të kuptuarit. Mos e humbisni këtë mundësi për të qëndruar përpara në epokën dixhitale dhe për të shkëlqyer akademikisht me aftësi të AI!

📅 Data: 11, 12, 14 dhe 15 Mars, 2024

🕒 Koha: Çdo ditë nga 15:00 – 16:30

📍 Vendndodhja: Amfiteatri 415, FIN, Prishtinë