JOB MEETING - Tangoo / Rrjetizim, Punë Praktike dhe Punësueshmëri

17 Prill 2024
SHARE

Të nderuar studentë dhe ju të diplomuar, 

Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me Tangoodo të organizojë një session ifnromues për studentët  dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që studentët dhe të diplomuarit të përfitojnë më shumë njohuri rreth programit të punës praktike dhe atë të punësueshmërisë në kompanin ndërkombëtare Tangoo

____________________________________
📣 Vëmendje: studentë dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës!
🚀 Takim rrjetizues: Tangoo
📅 Datë: 24.04.2024
⏰ Ora: 13:30 - 15:30
📍 Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës -  Universitetit i Prishtinës (Adresa: Biblioteka Kombëtare e Kosovës “ Pjetër Bogdani “, Kati I, 10.000, Prishtinë, Kosovë)
____________________________________
Pse të marrni pjesë?
🔍 Zbuloni mundësitë që kompania Tangoo ofron për ju: Merrni një pamje ekskluzive të brendshme të dinamikës në mediat dixhitale!
🌐 Njihuni me mundësitë e programit të punës praktike: Mësoni për rolet emocionuese që Tangoo ofron përmes programit të praktikës.
🤝 Rrjetizohu: Lidhuni me profesionistë të industrisë dhe filloni karrierën tuaj!
____________________________________
Rendi i ditës:
1️⃣ Mirësevini & Prezantimi
2️⃣ Prezantimi i Kompanisë Tangoo
3️⃣ Mundësitë aktuale për praktikë:

● AFC (Kontabilitet, Financë dhe Kontroll)
● HC (Departamenti i Resurseve Humane)
● CM (Menaxhimi i Fushatës Dixhitale)
● PM (Zyra e Menaxhimit të Projektit)

4️⃣ Prezantimi i një rasti studimi: Zhytuni në një rast të vërtetë klienti dhe shikoni punën e eksperteve të marketingut nga Tangoo!
5️⃣ Ndërveprimi një-për-një: Angazhohuni drejtpërdrejt me ekipin e Tangoo dhe bëni pyetje.
6️⃣ Lansimi i Hackathon: Merrni pjesë në një hackathon të vogël dhe keni një shans për të fituar një mundësi me Tangoo!

____________________________________
Kush mund të marrë pjesë?
Studentët aktualë ashtu edhe të sapodiplomuarit janë të mirëseardhur!
____________________________________
Mos e humbisni!
Vendet janë të kufizuara. Afati i fundit për t'u regjistruar: 22.04.2024
Rezervoni vendin tuaj tani dhe hidhni hapin e parë drejt një udhëtimi emocionues karriere me Tangoo!
🔗 RSVP: [Lidhja e rezervimit / kodi QR]
 

____________________________________
📱 Lidhu me Tangoo:
Ndiqni @tangoomedia 
#TangooJobMeeting2024 #questfortalent
 
____________________________________

Ejani të kuptoni në praktikë menyrën e aplikimit në Tangoo.


Ju mirëpresim!

_________________________________________________

Ju falënderojmë për bashkëpunimin.

Ju lutem, për ç'do informata me rendësi, ndihuni të lirë të na kontaktoni.